opc_loader
Klantenervaringen

Kijk hieronder bij Kiyoh wat klanten zeggen over ons!

Belgie en EU

Ook onze Belgische en EU klanten kunnen vertrouwd shoppen bij ons.

Wij streven erna om de meeste artikelen uit voorraad te kunnen leveren. Indien er onverhoopt een artikel niet voorradig is wordt deze over het algemeen alsnog binnen 4 werkdagen geleverd. Indien de levertijd van een artikel langer is dan 4 werkdagen, geven wij altijd een verwachte leveringsdatum door. Als de klant de verwachte leveringsdatum te lang vindt duren mag de bestelling geannuleerd worden. Wij storten dan binnen 48 uur het aankoopbedrag (indien al betaald) terug. Bestellingen worden verstuurd via PostNL. We houden je op de hoogte van de status van je bestelling en zorgen ervoor dat je het PostNL trackingnummer krijgt zodra de bestelling is verstuurd. Dit trackingnummer kun je gebruiken om jouw pakket te traceren via de  Track & Trace van PostNL

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 binnenkomen worden, indien voorradig, in de regel nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 15:00 binnenkomen worden maandag verwerkt.

Als je op het moment van aanbieding van de zending niet aanwezig bent, dan wordt de zending bij de buren aangeboden. Je ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wij versturen altijd in een neutrale verpakking zonder herkenbare afzender! Heb je liever niet dat de PostNL bezorger het pakket aflevert bij de buren? Kies dan voor verzending "tekenen voor ontvangst".

Wanneer de PostNL bezorger je niet thuis aantreft en afgeven bij de buren lukt ook niet, komt deze op een later tijdstip terug.

Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, kan de geadresseerde de zending binnen 3 weken op het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt afhalen.

Voor verzending binnen Nederland kan je kiezen uit twee mogelijkheden:
* Bij niet thuis, mogelijke aflevering bij buren € 4,95
* Tekenen voor ontvangst, geen burenlevering € 7,95

Tevens kan de bestelling op afspraak afgehaald worden bij ons kantooradres te Julianadorp.

Verzendkosten voor verzendingen binnen Europa zijn € 13,95 (deze zendingen worden altijd aangetekend verstuurd!). 
Deze zendingen worden altijd aangetekend verstuurd!

Discreet 

Alle bestellingen worden netjes en discreet verpakt en hebben geen herkenbare afzender.
Dus geheel anoniem en discreet.