opc_loader

Bestellingen die voor 15:00 binnenkomen, worden dezelfde dag nog verstuurd (ma tm vr). Artikel momenteel niet voorradig of zoek je een bepaald artikel wat niet bij ons in de shop staat.

Vraag vrijblijvend naar de levertijd of beschikbaarheid.

Klantenervaringen

Kijk hieronder bij Kiyoh wat klanten zeggen over ons!

Betrouwbaar

Belgie en EU

Ook onze Belgische en EU klanten kunnen vertrouwd shoppen bij ons.

Power Tripper Electrode

Artikelnr: 64815010

De Power Tripper ™ brengt erotische electro stimulatie tot een geheel nieuw niveau.

53,95
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Levertijden
Levertijd:
3 dagen levertijd

Wat als je je partner letterlijk laat tintelen bij elke keer dat je hem aanraakt? De Power Tripper ™ is een opwindende nieuwe accessoire voor de Neon Wand.

De Power Tripper ™ brengt erotische electro stimulatie tot een geheel nieuw niveau. Je kunt nu de electrische tintelingen overbrengen wanneer je dat wilt en op welk plekje je dat wilt!
Door eenvoudig contact te maken met de andere persoon.

Plug de stekker in the Neon Wand en plaats de vlakke electrode tegen je blote lichaam, bijvoorbeeld onder je elastiekband van je jockstrap ;-). Je bent nu geladen met "spanning" door nu je partner te kussen of met een ander lichaamsdeel aan te raken, breng je de spanning over!

Afhankelijk van de instelling kan de tinteling sensueel tot heel krachtig zijn.

Power Tripper is gemaakt van goed en geleidende materiaal en bedrading, waardoor het in combinatie met de Neon Wand krachtige intensiteit kan opwekken op een relatief laag spanningsniveau. Dit tot tegenstelling van andere electro power boxen die dit alleen kunnen bereiken wanneer de spanning tot een maximum  wordt opgeschroefd.

Lengte snoer:  113 cm
Lengte contactplaatje:  8 cm
Breedte contactplaatje: 5 cm

Belangrijk: De Power Tripper ™ kan alleen worden gebruikt met de Neon Wand ™

De Power Tripper ™ is alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen die gezond zijn van geest en lichaam. Om het risico van persoonlijk letsel te voorkomen, lees voor gebruik eerst  de aanwijzingen en informatie over veiligheid in de bijgevoegde handleiding.

Power Tripper Electrode heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Power Tripper Electrode


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items