opc_loader

Bestellingen die voor 15:00 binnenkomen, worden dezelfde dag nog verstuurd (ma tm vr). Artikel momenteel niet voorradig of zoek je een bepaald artikel wat niet bij ons in de shop staat.

Vraag vrijblijvend naar de levertijd of beschikbaarheid.

Klantenervaringen

Kijk hieronder bij Kiyoh wat klanten zeggen over ons!

Betrouwbaar

Belgie en EU

Ook onze Belgische en EU klanten kunnen vertrouwd shoppen bij ons.

Neon Wand Purple

Artikelnr: 64815001

De Neon Wand van Kinklab is een geweldige electrosex toy die elektrische vonkjes overbrengt op de huid. De elektriciteit zorgt voor een heel gamma van sensaties.

134,95
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Levertijden
Levertijd:
3 dagen levertijd

Elektriseer je seksleven met deze fantastische nieuwe Neon Wand van Kinklab, eindelijk eentje die betaalbaar is en makkelijk in het gebruik!

De Neon Wand is een geweldige electrosex toy die elektrische vonkjes overbrengt op de huid. De elektriciteit zorgt voor een heel gamma van sensaties, variërend van lekker warm kietelend tot een meer intense en voor sommigen pijnlijke ervaring.

Er zijn twee aspecten die de intensiteit van de ervaring bepalen. De eerste is hoe hard je hem zet met de knop op de achterkant. Daarmee bepaal je de intensiteit van de output.

De tweede factor die bepaalt hoe je partner het ervaart is de keuze van de elektrode die je gebruikt. Deze set bevat vier verschillende glazen elektroden: een kam, een paddestoel-sonde, een haakse probe-electrode en een tong-sonde. De verschillende gassen die opgesloten zitten binnenin de holle elektroden lichten paars van kleur op.

Alle elektroden verschillen qua oppervlak en vooral de grootte ervan. Daarom springen de vonkjes anders over. Het resultaat daarvan is dat je een zeer uitgebreid gamma van ervaringen tot je beschikking hebt. Het onderzoeken daarvan en het testen van alle verschillende standjes vormt een groot deel van het plezier dat je van deze toy zult krijgen.

Elektrische Violet Wands bestaan al sinds het begin van de vorige eeuw, toen ze als wondermiddel voor duizend kwaaltjes door kwakzalvers zijn gebruikt. Antieke Violet Wands zijn zeldzame verzamel objecten geworden voor liefhebbers... Waarom is deze Neon Wand beter dan de klassieke?

De Neon Wand is een Solid State-device zonder bewegende delen binnen in. Solide elektronica-apparaten zonder bewegende delen zijn doorgaans duurzamer.

Compact en licht in gewicht: de ouderwetse Violet Wands waren groot en zwaar. Omdat de Neon Wand zo makkelijk te hanteren is kun je je beter concentreren op je partner en het spel.

Lagere maximum settings: op zijn hoogste stand geeft de Neon Wand een intense ervaring, maar hij bereikt niet de te hoge en pijnlijke levels van de vintage-machines. Daarom is de Neon Wand een blijvend perfecte keuze voor de gemiddelde en ervaren speler, zonder de veiligheid en toegankelijkheid van de beginner in gevaar te brengen.

Tip: probeer de Neon Wand eens in combinatie met massageolie… Door de vloeistof neemt de intensiteit bijzonder toe - en het is een goed excuus om elkaar van tevoren eens lekker te masseren.

Inclusief: gebruiksaanwijzing

Neon Wand Purple heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Neon Wand Purple


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items