opc_loader
Snel geleverd   Discrete levering    Uitstekende klantenservice    Gespecialiseerd in alleen gay artikelen    Veilig online winkelen via SSL server

 

Fabrikanten

Electrastim Sensavox EM-140

Artikelnr: 64814002

De ElectraStim Sensavox EM-140 is een krachtige digitale stimulator met meerdere programma’s.

349,95
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Levertijden
Levertijd:
Informeer naar de verwachte levertijd
Verzendmethode
PostNL:
4,95
Beschrijving

De ElectraStim Sensavox EM-140 is een krachtige digitale stimulator met meerdere programma’s. De zeer uitgebreide mogelijkheden zijn specifiek voor de veeleisende liefhebber ontwikkeld.

De kerneigenschappen zijn:
* Twee hoge intensiteits-kanalen die echt geïsoleerd werken van elkaar.
* Optimale multi-turn power-knoppen
* Output boost-knop
* Spaarstand voor langer batterijplezier + adapter voor het lichtnet.
* Meerdere aanpasbare stimulatie-programma’s
* SensaVox audio Input: werkt op microfoon of line audio.
* Veilig in gebruik
* Batterijwaarschuwing
* Duurzaam control panel

De sterkte van de output van elk kanaal is aan te passen tussen 0 en 99. Door het gebruik van digitale encoder-techniek zijn er meer dan vier complete rotaties van de powerknoppen nodig om de maximale kracht te bereiken, dus je kunt deze box heel fijn afstellen en in kracht toe laten nemen – hoewel maar een paar mensen het maximum kunnen verdragen. De meeste boxen bereiken hun maximum al na een 270 graden-draai, dus deze box is 5 keer subtieler in te stellen.

Omdat je twee kanalen tot je beschikking hebt kun je twee toys tegelijk aansluiten – allebei alleen op jezelf of delen met je partner!

"Geïsoleerde" Stimulatie Outputs

De stimulatie outputs van de twee kanalen van de Sensavox zijn “geïsoleerd. De meeste twee-kanaals boxen pulseren tegelijkertijd op beide kanalen. Als je een electrodecontact verplaasts en daarmee de stroom verandert, kun je daardoor het ongewenste probleem krijgen van een lekstroom op het andere kanaal. De Sensavox pulseert beide kanalen alternerend waardoor de outputintensiteit van elk kanaal compleet onafhankelijk is van de andere – een must vooral als je een toy deelt met je partner.

De "Modify" knop

De ‘Modify’-knop is bijna traploos te regelen via 72 klikjes (3 complete omwentelingen). Met deze knop kun je elk van ingestelde programma op een bepaalde manier laten variëren zodat je een veel breder scala aan mogelijkheden krijgt. Wat er precies gevarieerd wordt, hangt van het gekozen programma af.

Als je het minimum- of maximumniveau van de ‘modify’-knop hebt bereikt, geeft de indicator dat aan door te knipperen.

Als je de Audio-mogelijkheid van de box gebruikt dan gebruik je de ‘modify’-knop om de gevoeligheid te regelen.

Boost knop

Voor een lekker snelle en harde toename in intensiteit heof je niet aan een knop te draaien maar kun je eenvoudig de Boost-knop indrukken. De intensiteit over beide kanalen neemt dan meteen met 25% toe dus pas op: het geeft een kick. Als je de knop loslaat dan keert de intensiteit terug naar het originele niveau.

Spaarstand

Als je de box aan het lichtnet hebt hangen blijven de LEDjes altijd helder branden, maar als je een batterij gebruikt dan zal het display indien ongewijzigd na 15 seconden in spaarstand overgaan. Je batterij gaat zo langer mee. Als je dit niet wilt: hou dan de Boostknop ingedrukt als je de box aanzet.

Stimulation programs

De Sensavox heeft een negental programma’s in zijn geheugen staan waaruit je kunt kiezen. Als je van programma verandert dan zal de Sensavox eerst de output langzaam terugbrengen naar nul voordat het nieuwe programma van start gaat.

Deze programma’s staan ook vermeld op het etiket op de achterkant van de Sensavox:

1. Smooth
2. Caress
3. Swinger
4. Burst
5. Alternate
6. Stepper
7. Shooter
8. Auto Climb

De set bestaat uit:
- The ElectraStim Em140 Dual Channel Digital Stimulator
- World Compatible Universal Power Adapter
- Premium Alkaline Battery
- Stimulator Connecting Cables (x2)
- Microphone
- Audio Line In Cable
- 3.5mm jack coupling
- Instructions
- Audio Effects CDROM
- Sturdy Storage/Carrycase

Beoordelingen (0 )
Electrastim Sensavox EM-140 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items