opc_loader
 

Daar wij ons abonnement met Kiyoh ook hebben stopgezet. Hierbij nog een afbeelding van onze totaalscore ;-) Bestellingen die voor 15:00 binnenkomen, worden dezelfde dag nog verstuurd (ma tm vr). Artikel momenteel niet voorradig of zoek je een bepaald artikel wat niet bij ons in de shop staat.

Vraag vrijblijvend naar de levertijd of beschikbaarheid.

Klantenervaringen

Kijk hieronder bij Kiyoh wat klanten zeggen over ons!

Belgie en EU

Ook onze Belgische en EU klanten kunnen vertrouwd shoppen bij ons.

Informatie over betalen 
U kunt op de volgende manieren betalen bij ons:
* iDEAL
* PayPal
* Achteraf betalen met Billink 
* Overboeking per bank


 

Betalen via iDEAL
 

Wat is iDEAL?
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 
iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank.


Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

Discretie gewaarborgd
Op het rekeningafschrift zal nooit de naam "Gay Factory" vermeld worden, maar de naam "M-Supplies". 

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, zodra het verschuldigde bedrag is bijgeschreven op ons rekeningnummer wordt de bestelling verwerkt. Houdt er wel rekening mee dat een overboeking soms wat langer kan duren voordat wij het geld hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht kan zijn.

Betalen via overboeking per bank
NL81 INGB 0009 2220 98
Maximus Supplies - Wierbalg 1933 - 1788 TB  Julianadorp
o.v.v. uw betalingskenmerk


Voor overboekingen uit het buitenland 
NL81 INGB 0009 2220 98
BIC: INGBNL2A
o.v.v. uw betalingskenmerk


 


 

PayPal is een wereldwijde online betaalservice waarmee u veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kan elke particulier met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Indien u nog geen PayPal account hebt, kunt u er voor kiezen deze aan te maken, maar dat is niet noodzakelijk bij een creditcard-betaling.
Mensen die een gratis PayPal-rekening hebben kunnen behalve betalen aan webwinkels, ook geld overmaken aan familie en vrienden, of ontvangen. Via PayPal kunt u betalen vanaf bank- of girorekening, creditcard of natuurlijk het saldo van u PayPal-rekening.

PayPal is veilig, simpel en snel en is daardoor de ideale oplossing voor nationale en internationale transacties.

Open hier u PayPal rekening.

Let op! Voor deze betaalmogelijkheid wordt € 3,00 in rekening gebracht!


Billink (voor deze betaalmogelijkheid wordt € 1,95 in rekening gebracht)
Billink kan alleen gebruikt worden door Nederlandse en Belgische klanten. Met Billink kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het door u bestelde product. Billink maakt gebruik van de papieren acceptgiro, een eenmalige automatische incasso of een digitale acceptgiro die u per e-mail ontvangt.

Billink voert voor Gay Factory het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een factuur van Billink ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij de Gay Factory betalen met een acceptgiro tot een bedrag van € 175,00.

Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.


Mister Cash
Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de voormalige ASLK oftewel Fortis, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. Sinds 2006 is het ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u aangesloten zijn bij één van de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk via onze smartphone app ook betalen met Mistercash