opc_loader
Snel geleverd   Discrete levering    Uitstekende klantenservice    Gespecialiseerd in alleen gay artikelen    Veilig online winkelen via SSL server

 

Fabrikanten

Jes Extender Silver

Artikelnr: 62612004

De JES Extender SILVER is verpakt in een luxe mahonie houten kistje.

189,95
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Levertijden
Levertijd:
Informeer naar de verwachte levertijd
Verzendmethode
PostNL:
4,95
Beschrijving

De JES Extender is de meest populaire penisvergroter aller tijden, die je penis met een gemiddelde van 28% in omvang doet toenemen.

De JES Extender is een niet-chirurgisch penis vergrotend product dat tractie / oprekking gebruikt als een natuurlijke methode om je penis groter te maken, zowel in lengte als in dikte. Het oprekken is een eenvoudig en wetenschappelijk bewezen methode die gegarandeerd je penis groter maakt omdat het je lichaam ondersteunt in het natuurlijke vermogen om zich aan te passen aan veranderende fysieke omstandigheden. Als een lichaamsdeel constant wordt gestretcht, dan beginnen de cellen zich namelijk te delen en te vermeerderen waardoor de celmassa toeneemt. Een grotere pik is het resultaat.

De JES Extender SILVER is verpakt in een luxe mahonie houten kistje. De verlengstaafjes zijn voorzien van een laagje sterling zilver, het bevat tevens een extra set van 1/2 inch verlengingsstaafjes voor een super accurate groeimeting. De JES Extender SILVER bevat alles wat je nodig hebt op het gebied van penisvergroting en heeft een garantietermijn van twee jaar.

JES Extender biedt je tevens 24 uurs toegang tot je individuele online trainingsprogramma, dat je helpt om je met je nieuwe penisvergroter tot het best mogelijke resultaat te komen.

Beoordelingen (0 )
Jes Extender Silver heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items